Μοράτα: «Ανταγωνιστικοί οι Ιταλοί, η σύζυγος υποστηρίζει Ισπανία»

Ο Άλβαρο Μοράτα υπογράμμισε το απρόβλεπτο και τη δύναμη της Ισπανίας σε βάθος πριν από τη σύγκρουσή της με την Ιταλία στη φάση των ομίλων (20/6).

Οι Ιταλοί πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα τους επί της Αλβανίας και τώρα προετοιμάζονται για έναν τεταμένο αγώνα με την Ισπανία, η οποία πήρε εντυπωσιακή νίκη με 3-0 επί της Κροατίας στο πρώτο τους παιχνίδι. τουρνουά στη Γερμανία. Με την τρέχουσα μορφή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τέσσερις βαθμοί θα πρέπει να είναι αρκετοί για μια ομάδα για να προκριθεί στους ’16’, οδηγώντας σε κάποιες προτάσεις ότι η σύγκρουση της Ιταλίας με την Ισπανία θα μπορούσε να είναι μια υπόθεση εγκλωβισμού που βλέπουν αμφότερες την ισοπαλία.

Μιλώντας στη Marca, ο Μοράτα μίλησε αρχικά για την επερχόμενη μονομαχία της Ισπανίας στον Όμιλο Β με την Ιταλία. «Πριν από την κλήρωση, ήξερα ότι θα ήταν αυτοί. Τους έχω συναντήσει σε όλα μου τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και με απέκλεισαν και τις δύο φορές, δυστυχώς. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως σταυροδρόμι. Το ανταγωνιστικό γονίδιο της Ιταλίας είναι πολύ σπουδαίο».

Ρωτήθηκε ποια ομάδα θα υποστήριζε η Ιταλίδα σύζυγός του: «Προφανώς, Ισπανία. Δεν είναι εύκολη κατάσταση. Γι’ αυτό δεν πρόκειται να έρθουν, για να αποφύγουν πιθανά προβλήματα. Αυτή και τα παιδιά μου έχουν μεγάλη εκτίμηση στη χώρα μου».

Τέλος, κλήθηκε να σταθμίσει την αλλαγή του στυλ της Ισπανίας πρόσφατα. «Το παιχνίδι με την Κροατία είναι ένα παράδειγμα. Το πρώτο τέταρτο της ώρας ήταν η Ισπανία μιας ζωής. Στη συνέχεια δοκιμάσαμε ένα άμεσο παιχνίδι, για να κοντράρουμε στη συνέχεια. Για τις άλλες ομάδες είμαστε αρκετά απρόβλεπτοι. «Αν ήμουν ο προπονητής, θα πήγαινα για ύπνο με το κεφάλι μου να χτυπά σαν τύμπανο γιατί υπάρχουν 26 παίκτες που παρακολουθείς να προπονούνται και ξέρεις ότι μπορούν να παίξουν όλοι.

Φαντάζομαι ότι ο προπονητής της Ιταλίας αναρωτιέται: Πώς θα παίξουν αυτοί οι τύποι εναντίον μου; «Με ψεύτικο 9, με εξτρέμ που παίζουν μέσα και συνδυάζουν; Με αυτούς που σπάνε πίσω σου; Μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε πολλές φορές. Και πιέζουμε πολύ ψηλά, κάτι που έχει τους κινδύνους του, αλλά για τον αντίπαλο είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει μια ομάδα που πάει στο θάνατο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.