Στρακόσια: «Πάμε για “πόλεμο” με την Ισπανία, περήφανος που είμαι Αλβανός!» (video)

Ο Θωμάς Στρακόσια αναφέρθηκε στην ισοπαλία της Αλβανίας με την Κροατία, το επόμενο παιχνίδι των ομίλων του EURO 2024 με την Ισπανία (24/06, 22:00, MC Novasports.gr), αλλά και το εθνόσημο.

Δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα Κροατία – Αλβανία έκανε ο Θωμάς Στρακόσια. Ο γκολκίπερ και μεταγραφικό στόχος της ΑΕΚ σχολίασε την ισοπαλία, αλλά και το ερχόμενο παιχνίδι της Δευτέρας (24/06, 22:00, MC Novasports.gr) με την Ισπανία, το οποίο χαρακτήρισε ως ματς «πόλεμο». Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι δεν τον απασχολούν οι αποκρούσεις του, αλλά μόνο η καλή εικόνα της Αλβανίας στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Είναι μια ισοπαλία που αξίζαμε. Πιστεύαμε στη νίκη, δείξαμε ότι αξίζαμε να βρισκόμαστε στο Euro, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο παίζουμε καλά. Σβήσαμε τον πανικό και τον φόβο του πρώτου αγώνα. Ήρθαμε ισόπαλοι, αλλά πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Τώρα πάμε για “πόλεμο” με την Ισπανία. Ελπίζω να γίνει πραγματικότητα το όνειρο μου και να τους κερδίσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν με νοιάζουν οι δικές μου αποκρούσεις. Έχω παίξει στην Ευρώπη, έχω παίξει σε μεγάλες ομάδες, αλλά τα συναισθήματα που μου προσφέρει η εθνική είναι πρωτόγνωρα. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι Αλβανός!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.