«Μονομαχία» της Δανίας με την Αγγλία (20/06, 19:00, MC Novasports.gr) για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του EURO 2024, ύστερα από τον ημιτελικό της προηγούμενης πανευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παιχνίδι στη Φρανκφούρτη με φόντο τον ημιτελικό του 2021 μεταξύ Δανίας και Αγγλίας (20/06, 19:00, MC Novasports.gr). Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα «ψάχνει»… εκδίκηση για τον αποκλεισμό του προηγούμενου EURO στους «4» από τα «τρία λιοντάρια». Θυμίζουμε ότι η Δανία ηττήθηκε στην παράταση από την Αγγλία (2-1), η οποία στον τελικό έχασε το τρόπαιο από την Ιταλία.

Στην πρεμιέρα του ομίλου η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μπήκε με το… δεξί στις υποχρεώσεις του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κόντρα στη Σερβία. Τα «τρία λιοντάρια» δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στη «μάχιμη» παρέα των Ζίβκοβιτς, Μλαντένοβιτς και Γκατσίνοβιτς, αλλά ο Μπέλιγχαμ στο 13ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ του ματς.

Αντίθετα η Δανία στο πρώτο ματς του τρίτου ομίλου «κόλλησε» στο 1-1 με την Σλοβενία. Ο Έρικσεν άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο Γιάνζα «έγραψε» το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.