Πορτογαλία: Αποθέωσε τον Ρονάλντο ο Μαρτίνεθ

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την εμφάνισή του κόντρα στην Τουρκία.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη 3-0, που της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Παράλληλα, δήλωσε πως τα όσα κάνει ο Ρονάλντο στον αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να διδάσκονται στις ακαδημίες της Πορτογαλίας.

Αρχικά, ο Μαρτίνεθ δήλωσε: «Παίξαμε όπως στο ματς με την Τσεχία με τη μοναδική διαφορά πως αυτή τη φορά καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι. Είμαι χαρούμενος για τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες μου στο αμυντικό κομμάτι και που κράτησαν ανέπαφη την εστία. Η Τουρκία έπαιξε καλά όμως εμείς αντέξαμε και από τη στιγμή που βρήκαμε το γκολ που μας έβαλε μπροστά στο σκορ, ελέγξαμε το παιχνίδι. Τώρα, από τη στιγμή που καθαρίσαμε την πρόκριση, μπορώ να δώσω μία ευκαιρία και σε παίκτες που είχαν ελάχιστη συμμετοχή μέχρι σήμερα επειδή το αξίζουν».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ένας ουδέτερος που βλέπει τον Πέπε δεν μπορεί να φανταστεί πως είναι 41 ετών. Είναι ένα μεγάλο παράδειγμα το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, είναι επαγγελματίας 24 ώρες την ημέρα. Προπονείται σκληρά και ξεκουράζεται σωστά. Απόψε είδαμε επίσης κάτι το ξεχωριστό. Έναν επιθετικό όπως ο Ρονάλντο να βρίσκεται απέναντι στον τερματοφύλακα και αντί να εκτελεί, να δίνει ασίστ σε συμπαίκτη του. Τι σπουδαίο παράδειγμα! Αυτό που έκανε ο Κριστιάνο θα πρέπει να το δείχνουν σε όλες τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Πορτογαλίας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.