Σανιόλ: «Δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε τι κάναμε»

Ο Ουίλι Σανιόλ εμφανίστηκε πανευτυχής με την πρόκριση της Γεωργίας στους «16» του Euro 2024.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε πως δε θυμάται τι είχε πει στους παίκτες του, πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ συμπλήρωσε κανείς δεν έχει συνειδητοποιήσει, τι κατάφεραν οι Γεωργιανοί στο συγκεκριμένο ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Σανιόλ δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να θυμηθώ τι είπα στους παίκτες πριν από το παιχνίδι, αλλά το μήνυμα μου ήταν να παίξουν το ποδόσφαιρό τους. Πρέπει να κρατάς την πειθαρχία σου όταν δεν έχεις την μπάλα και όταν την έχεις, να παίζεις. Τους είπα να θυμούνται πώς έπαιζαν όταν ήταν 16 ή 17 ετών, χωρίς καμία σκέψη, και το έκαναν έξοχα σήμερα, πάνω από κάθε προσδοκία. Είναι δύσκολο να συγκρίνεις μια εποχή που είσαι στο γήπεδο κι αυτή που είσαι προπονητής. Είμαστε ακόμα τόσο συγκεντρωμένοι στον ανταγωνισμό, είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε τι κάναμε. Δεν έχω πολλά λόγια, αλλά είμαι τόσο περήφανος για τους παίκτες γιατί έχουν δείξει την εικόνα της Γεωργίας σε αυτά τα τρία παιχνίδια και είμαι πολύ περήφανος που είμαι ο προπονητής τους».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όταν είσαι η “μικρή” ομάδα, ξέρεις ότι δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Το μόνο πράγμα που είπαμε πριν τον αγώνα ήταν να μην μετανιώσουμε μετά το ματς, αν δεν έχουμε παίξει το ποδόσφαιρό μας. Η μόνη ευθύνη που είχαμε ήταν να κάνουμε το έθνος της Γεωργίας περήφανο για τους παίκτες του και νομίζω ότι το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.