Με Lego και UNO προσπαθεί ο Σάουθγκέιτ να οδηγήσει την εθνική ομάδα της Αγγλίας προς την κορυφή.

Οι εμφανίσεις των «Λιονταριών» στα πρώτα τρία παιχνίδια στου Euro2024 έχουν μπει στο στόχαστρο των δημοσιογράφων. Παρά την πρωτιά στον Γ όμιλο και το αήττητο, τα σχόλια δεν είναι κολακευτικά για τον Σάουθγκεϊτ και τους παίκτες του. 

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας και της ομοσπονδίας ήταν προετοιμασμένοι για αυτό το ενδεχόμενο και έχουν πάρει τα μέτρα τους. Η FA έχει δημιουργήσει μια βάση που εξασφαλίζει στους παίκτες την ηρεμία και τους έχει αποτραβήξει από τα φώτα.

Η αγγλική ομάδα έχει την έδρα της στο Weimarer Land Spa and Golf Resort, το οποίο βρίσκεται σε μεγαλύτερη απόσταση σε σχέση με τα υπόλοιπα προπονητικά κέντρα. Ανεξάρτητα από το γήπεδο που θα αγωνιστεί η Αγγλία, η αποστολή θα επιστρέφει στο συγκεκριμένο resort για ξεκούραση.

Η εγκατάσταση έχει γεμίσει ασφυκτικά με διάφορες δραστηριότητες, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι ποδοσφαιριστές θα περνούν δημιουργικά και διασκεδαστικά την ώρα τους και όχι να κοιτάζουν τα δημοσιεύματα στα τηλέφωνά τους.

Ένα σετ Lego για την κατασκευή του κάστρου Hogwarts από τον Harry Potter τοποθετήθηκε σε ένα δωμάτιο και έχει αρχίσει σταδιακά να σχηματίζεται παρά την αρχική σύγχυση των παικτών, ενώ το Uno παραμένει ένα δημοφιλές παιχνίδι, με τις… μάχες να λαμβάνουν συχνά χώρα στο υπνοδωμάτιο του Ντέκλαν Ράις τα βράδια.

Το θέρετρο διαθέτει επίσης γήπεδο γκολφ, προσομοιωτή γκολφ, γήπεδο μπάσκετ και γήπεδα padel για να διασφαλίσει ότι οι παίκτες μπορούν να ασχοληθούν και με άλλα. Διατίθενται επίσης ποδήλατα, αν και αυτό θα πρέπει να το απαγορεύσει ο Σάουθγκεϊτ στο αστέρι της Νιούκαστλ, Άντονι Γκόρντον, ο οποίος νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έπεσε και χτύπησε στο πηγούνι. Μάλιστα άνθρωποι της ομάδας δεν έχασαν χρόνο και τον πείραζαν, κάνοντάς του δώρο βοηθητικές ρόδες και ένα κράνος.