Ελλάδα – Ανδόρρα 6-0: Και τώρα για την πρωτιά στο Μαυροβούνιο! (video)

H Εθνική Γυναικών Ποδοσφαίρου συνέτριψε με 6-0 την Ανδόρρα στο Ηράκλειο για τα προκριματικά του Euro και έχει τον πρώτο λόγο για την πρωτιά στον όμιλο. Χατ τρικ σημείωσε η Παπαδοπούλου.

H Eθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών έκανε “πάρτι” απέναντι στην Ανδόρρα, συνέτριψε με 6-0 το κρατίδιο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro , εκμεταλλεύτηκε το “δωράκι” των Νήσων Φερόες (κέρδισαν 2-1 το Μαυροβούνιο) και πηγαίνει στην Ποντγκόριτσα για την πρωτιά στον όμιλο!

Πλέον η “Γαλανόλευκη” χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο των προκριματικών του Euro και να συνεχίσει στα πλέι οφ.

“Γαλανόλευκη θύελλα”

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σκόραρε με το… καλησπέρα, καθώς η Σοφία Κόγγουλη μετά από ασίστ της Σαρρή έκανε το 1-0 στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης και σημείωσε ένα από τα πιο γρήγορα γκολ στην ιστορία της εθνικής γυναικών.

Η “Γαλανόλευκη” συνέχισε να πιέζει την Ανδόρρα, έχασε ευκαιρίες και στο 23ο λεπτό κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τη Βεατρίκη Σαρρή.

Ο επιθετικός μονόλογος της Εθνικής συνεχίστηκε στο παιχνίδι απέναντι στην ακίνδυνη Ανδόρρα και στο 58ο λεπτό η Κόγγουλη με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα έκανε το 3-0.

Ο… χορός γκολ δεν σταμάτησε από τις παίκτριες του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη, καθώς στο 69ο λεπτό ήταν η σειρά της Παπαδοπούλου να σκοράρει για το 4-0.

To… πάρτι της Εθνικής ομάδας στο Ηράκλειο δεν σταμάτησε, αφού η Παπαδοπούλου πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ και έκανε το 5-0 στο 79ο λεπτό, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Αντιγόνη Παπαδοπούλου ήταν… ασταμάτητη και στο 88ο λεπτό με κοντινή προβολή έκανε το 6-0, ολοκληρώνοντας το “καθαρό” χατ τρικ με τρία τέρματα σε 19 λεπτά!

Ελλάδα: Γιαννακούλη, Κοτσάκι, Κοσκερίδου, Κακαμπούκη, Μήτκου (73′ Καπνίση), Παπαθεοδώρου (73′ Στράντζαλη), Γεωργίου, Σαρρή (64′ Βαρδαλή), Σπυριδωνίδου (79′ Ραπάνη), Κόγγουλη (64′ Μοσκοφίδου), Παπαδοπούλου

Ανδόρρα: Βάσκεθ, Ρόσας, Μουέλας, Σόλε Παλάου, Μάρκες, Γιουχ (75′ Κορέια), Λακούρ (46′ Τιθόν), Κολόμπρανς, Σιν, Ντελ Μπάρκο (75′ Βεντρέγ), Ρουθάφα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.