Αγγλία: Ο Έρικσον θέλει τον Γκουαρντιόλα ή Κλοπ

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον εξέφρασε την προτίμηση του στους Πεπ Γκουαρντιόλα ή Γιούργκεν Κλοπ, για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αγγλίας.

Ο Σουηδός πρώην τεχνικός θεωρεί πως οι δυο παραπάνω προπονητής είναι οι ιδανικές λύσεις, για την αντικατάσταση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο Έρικσον δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν είναι Άγγλος ή ξένος, δε νομίζω ότι θα πρέπει να σημαίνει πολλά. Απλά πρέπει να βρεις έναν κορυφαίο προπονητή, ή έναν νέο με καλό μέλλον. Αν θέλεις να στοχεύσεις ψηλά, οι δύο προφανείς υποψήφιοι είναι ο Γιούργκεν Κλοπ ή ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Γνωρίζουν το αγγλικό ποδόσφαιρο, τους παίκτες και την κουλτούρα. Αν υπήρχε έστω και η παραμικρή υπόνοια ότι ενδιαφέρονται για τη θέση, η Αγγλία θα έπρεπε να το επιδιώξει. Μιλάμε για δύο από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Ο Κλοπ κάνει ένα διάλειμμα και δεν είμαι σίγουρος αν η αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι στο μυαλό του Πεπ. Αλλά πρέπει να στοχεύεις ψηλά, και ο διορισμός ενός από τους δύο αυτούς θα ήταν μια τεράστια δήλωση για την Αγγλία και τους στόχους της για το μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.