Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη και της Ελένης Μάρκου από τη συνέντευξη Τύπου για τον επαναληπτικό αγώνα με το Βέλγιο (29/10, 21:15 Novasports youtube).

Στην πόλη Λουβέν βρίσκεται η Εθνική ομάδα γυναικών για τη ρεβάνς με το Βέλγιο, οι «γαλανόλευκες» διεκδικούν την πρόκριση στη β΄φάση των πλέι-οφ για το EURO 2025. Θυμίζουμε ότι το ομοσπονδιακό συγκρότημα στον πρώτο αγώνα στην Κρήτη έμεινε στο 0-0. Μάλιστα η Ελλάδα αποτελεί τη μοναδική ομάδα από την τρίτη κατηγορία που δεν έχασε από αντίστοιχη της πρώτης στα μπαράζ των προκριματικών για τη σπουδαία διοργάνωση.

Η αποστολή της ομάδας του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη είναι εξαιρετικά δύσκολη και το Βέλγιο τόσο τον τίτλο του φαβορί, όσο και την πίεση για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός, αλλά και η Ελένη Μάρκου που μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστιών ανέπτυξαν τις απόψεις για το ιστορικό εκτός έδρας ματς. Το σημαντικό παιχνίδι της Ελλάδας με το Βέλγιο είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (29/10) στις 21:15 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από το youtube των καναλιών Novasports.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου: