Ο Μαμαντού Σακχό ήταν ο μεγάλος άτυχος των τελευταίων μηνών στην Εθνική Γαλλίας, αλλά δεν παρέλειψε να επισκεφτεί τους διεθνείς σήμερα στο ξενοδοχείο τους, για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία εν' όψει του τελικού του Euro 2016 κόντρα στην Πορτογαλία.

Ο Μαμαντού Σακχό ήταν ο μεγάλος άτυχος των τελευταίων μηνών στην Εθνική Γαλλίας, αλλά δεν παρέλειψε να επισκεφτεί τους διεθνείς σήμερα στο ξενοδοχείο τους, για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία εν’ όψει του τελικού του Euro 2016 κόντρα στην Πορτογαλία.

Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, είχε αποκλειστεί από την ενεργό δράση αρχικά για ένα μήνα, καθώς είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Ωστόσο πριν από δύο μέρες δικαιώθηκε, καθώς όπως διαπιστώθηκε, ο λιποδιαλύτης που είχε χρησιμοποιήσει δεν ήταν καν στην απαγορευμένη λίστα της WADA, η οποία δεν παρέστη καν στην σχετική ακροαματική διαδικασία της ΟΥΕΦΑ!

Η απόφαση αποκατέστησε το όνομα του Σακχό, ο οποίος όμως έχασε και τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με την Λίβερπουλ, αλλά και το Euro.

Πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του και λίγες ώρες πριν το ραντεβού του «Σταντ Ντε Φρανς», βρέθηκε στο ξενοδοχείο «Μπερσί» για να ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του στην Εθνική.