Ο Αντόνιο Κόντε αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας στο μέλλον, ενώ υπογράμμισε πως είναι απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του από τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Αντόνιο Κόντε αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας στο μέλλον, ενώ υπογράμμισε πως είναι απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του από τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως δεν έχει παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του στον αγώνα με τη Γερμανία, ενώ τόνισε πως η Γερμανία αντέγραψε τη φιλοσοφία των Ιταλών.

Αρχικά, ο Κόντε τόνισε: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που ήταν φανταστικά. Ήταν μια φανταστική εμπειρία, πρέπει να είστε όλοι περήφανοι για το πώς έπαιξε η χώρα! Σήμερα παίξαμε κόντρα στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές και νομίζω πως μας έδειξαν σεβασμό. Άλλαξαν το σύστημά τους και παίξανε σαν μια μικρή Ιταλία γι αυτό το ματς. Ωστόσο, χάσαμε και πηγαίνουμε σπίτι μας και είμαστε απογοητευμένοι».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια για το αν θα επιστρέψει στο μέλλον στην εθνική Ιταλίας: «Αν θα πάω αντίο στην Εθνική ομάδα; Είμαι μόνο 46 χρονών, η προτεραιότητά μου τώρα είναι να επιστρέψω στον πάγκο μιας ομάδας. Πάω να πάρω τις εμπειρίες στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, δεν θα είναι εύκολο. Ο πάγκος μιας Εθνικής ομάδας έχει όμορφα συναισθήματα αλλά και πολύ πίεση. Ελπίζω μια ημέρα να έρθουν έτσι τα πράγματα και να επιστρέψω στον πάγκο της Εθνικής ομάδας».