«Δράκοι» ή «διάβολοι»;

Ουαλία και Βέλγιο κοντράρονται την Παρασκευή στη Λιλ (22:00) για μία θέση στα ημιτελικά του Euro 2016 με αντίπαλο την Πορτογαλία.

Ουαλία και Βέλγιο κοντράρονται την Παρασκευή στη Λιλ (22:00) για μία θέση στα ημιτελικά του Euro 2016 με αντίπαλο την Πορτογαλία.

Οι δύο ομάδες, είχαν συναντηθεί και στα προκριματικά της διοργάνωσης, με τους «δράκους» του Κρις Κόουλμαν να παίρνουν ισοπαλία 0-0 στην έδρα των «κόκκινων διαβόλων» και νίκη με 1-0 εντός έδρας με γκολ – φυσικά- του Γκάρεθ Μπέιλ.

Απόψε ανανεώνουν το ραντεβού τους στη Βόρεια Γαλλία, με τους Ουαλούς να ψάχνουν την ιστορική πρώτη πρόκρισή τους σε ημιτελικά μεγάλης διοργάνωσης και τους Βέλγους να θέλουν να επανέλθουν σε αυτό το επίπεδο για πρώτη φορά από το 1980, όπου είχαν φτάσει μέχρι τον τελικό.

Οι Ουαλοί, θα βασιστούν για άλλη μία φορά στο ομαδικό τους πνεύμα και τις εμπνεύσεις του Γκάρεθ Μπέιλ, με τον τεχνικό τους να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Αντίθετα, αρκετούς πονοκεφάλους έχει ο Μαρκ Βίλμοτς στην αμυντική του γραμμή, καθώς ο Βερμάλεν είναι τιμωρημένος, ενώ ο Φερτόνχεν τέθηκε νοκ – άουτ λόγω τραυματισμού για το υπόλοιπο της διοργάνωσης. Έτσι, δύο εκ των Λοράν Σιμάν, Τζέισον Ντεναγιέρ και Τζόρνταν Λουκάκου θα πάρουν θέση στο βασικό σχήμα.

Από πλευράς προϊστορίας, σε 12 προηγούμενες αναμετρήσεις η Ουαλία μετρά 4 νίκες, το Βέλγιο 5, ενώ 3 ματς έληξαν ισόπαλα, με τέρματα 17 – 16 υπέρ των Ουαλών.

Πιθανές ενδεκάδες:
ΟΥΑΛΙΑ (Κόουλμαν)
: Χένεσι – Γκάντερ, Τσέστερ, Ουίλιαμς, Ντέιβις, Τέιλορ – Άλεν, Λέντλι – Ράμσι, Μπέιλ – Ρόμπσον – Κάνου.
ΒΕΛΓΙΟ (Βίλμοτς): Κουρτουά  – Μεϊνιέρ, Αλντερβάιρελντ, Σιμάν (Ντεναγιέρ), Τ. Λουκάκου – Βίτσελ, Ναϊνγκολάν, Μέρτενς (Καράσκο), Ντε Μπράινε, Αζάρ – Ρ. Λουκάκου.
Διαιτητής: Σκόμινα (Σλοβενία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.