Ουαλοί οπαδοί πληρώνουν το…πάρκινγκ του Ντιν Σόντερς

Ο πρώην Ουαλός διεθνής και νυν τηλεσχολιαστής Ντιν Σόντερς είχε υποτιμήσει τις πιθανότητες της ομάδας του Κρις Κόουλμαν να προχωρήσει στο Euro και τώρα καλείται να το πληρώσει ακριβά, έχοντας όμως και την βοήθεια των συμπατριωτών του!

Ο πρώην Ουαλός διεθνής και νυν τηλεσχολιαστής Ντιν Σόντερς είχε υποτιμήσει τις πιθανότητες της ομάδας του Κρις Κόουλμαν να προχωρήσει στο Euro και τώρα καλείται να το πληρώσει ακριβά, έχοντας όμως και την βοήθεια των συμπατριωτών του!

Ο 52χρονος παλαίμαχος επιθετικός, 75 φορές διεθνής με την Ουαλία και πρώην παίκτης των Σουόνσι, Λίβερπουλ, Άστον Βίλα, Γαλατάσαραϊ και Μπενφίκα μεταξύ άλλων, αναχώρησε πριν από το τουρνουά από το Μπέρμιγχαμ με προορισμό την Γαλλία. Θεωρώντας ότι η παραμονή του εκεί δεν θα κρατούσε πολύ, έκανε το λάθος να αφήσει το αυτοκίνητό του στο βραχυπρόθεσμο πάρκινγκ του αεροδρομίου του Μπέρμιγχαμ, όπου οι τιμές είναι αρκετά «τσουχτερές».

Όμως, με την διοργάνωση να έχει φτάσει στο τελευταίο δεκαήμερό της, η Ουαλία και ο Σόντερς είναι ακόμα εκεί και ο …λογαριασμός για το πάρκινγκ να έχει φτάσει αισίως τις 1.200 λίρες Αγγλίας! Μάλιστα, ο Σόντερς ισχυρίζεται πως έχει «μείνει» και από ρούχα, θεωρώντας ότι η παρουσία του στα studio του BBC μαζί με τον Γκάρι Λίνεκερ θα ολοκληρωνόταν μετά τη φάση των ομίλων!

Έτσι μερίδα οπαδών της Ουαλίας, διεξάγει διαδικτυακή καμπάνια σε site συγκέντρωσης χρημάτων, προκειμένου ο Σόντερς να μπορέσει να πληρώσει τον λογαριασμό όταν επιστρέψει στο Μπέρμιγχαμ, με τους συμπατριώτες του να ελπίζουν ότι αυτό θα είναι όσο πιο αργά γίνεται. Οι διοργανωτές της καμπάνιας παράλληλα διευκρίνισαν ότι στην περίπτωση που ο Σόντερς αποφασίσει να επωμιστεί μόνος του τον λογαριασμό του πάρκινγκ, τότε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όσο για τα ρούχα, μπορεί κάλλιστα να δανειστεί μερικές …αλλαξιές από τον Λίνεκερ, που μάλλον δεν θα τις χρειαστεί άλλο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.