Ο Στιβ Μακ Κλάρεν υπογράμμισε πως θα πρέπει να αναλάβει τα ηνία της εθνικής Αγγλίας κάποιος έμπειρος τεχνικός, ο οποίος θα προσπαθήσει να την οδηγήσει στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Ο Στιβ Μακ Κλάρεν υπογράμμισε πως θα πρέπει να αναλάβει τα ηνία της εθνικής Αγγλίας κάποιος έμπειρος τεχνικός, ο οποίος θα προσπαθήσει να την οδηγήσει στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας. Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε πως καταλαβαίνει απόλυτα τον Ρόι Χότζον, καθώς έχει βρεθεί και ο ίδιος σε αυτό το σημείο, πριν οκτώ χρόνια.

Αρχικά, ο Μακ Κλάρεν τόνισε: «Καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθει αυτή τη στιγμή ο Ροι αφού έζησα πριν από οκτώ χρονιά τα ίδια. Αντικαταστάτης του Χότζον πρέπει να είναι με εμπειρίες και να μην έχει δυσκολία να πάρει αποφάσεις που θα σοκάρουν».

Επίσης, συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Χότζον προσπάθησε πολύ και σε τελική ανάλυση οι παίκτες πρέπει να παραδεχτούν πως έπαθαν ζημιά απο μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη αλλά μέσα στο γήπεδο έβγαλε ψυχή. Ξέρω πόσο δύσκολη είναι αυτή η θέση αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ίσως δεν κατάφερε να βρει ποια ήταν η καλύτερη ενδεκάδα. Ίσως οι εύκολες νίκες στα προκριματικά τον παραπλάνησαν».