Ο Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε πως θα παραμείνει ενεργός για την εθνική Αγγλίας και πως αν υπολογίζεται από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, τότε θα αγωνιστεί κανονικά στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε πως θα παραμείνει ενεργός για την εθνική Αγγλίας και πως αν υπολογίζεται από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, τότε θα αγωνιστεί κανονικά στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός παραδέχτηκε πως ο αποκλεισμός των «λιονταριών» από την Ισλανδία είναι ντροπιαστικός και υπογράμμισε πως όλοι στο «αγγλικό στρατόπεδο» είναι απογοητευμένοι.

Χαρακτηριστικά, ο Ρούνεϊ τόνισε: «Δώσαμε τα πάντα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό στο παιχνίδι… Ασφαλώς και είναι ντροπιαστικός ο αποκλεισμός. Είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι απ’ ότι έχει συμβεί… Παίξαμε δίχως φόβο. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ρόι που αποχωρεί. Πάντοτε είχα καλή σχέση μαζί του και είναι λυπηρό που φεύγει, όμως είμαι σίγουρος πως το μέλλον είναι λαμπρό για εμάς. Αν με θέλει και με επιλέξει ο νέος προπονητής, θα είμαι διαθέσιμος για την εθνική ομάδα».