Ο Αντόνιο Κόντε υπογράμμισε πως η Ιταλία δεν έχει πάρει στα γήπεδα της Γαλλίας για μια απλή συμμετοχή και πως θα προσπαθήσει να αποκλείσει την Ισπανία στο ματς της Δευτέρας.

Ο Αντόνιο Κόντε υπογράμμισε πως η Ιταλία δεν έχει πάρει στα γήπεδα της Γαλλίας για μια απλή συμμετοχή και πως θα προσπαθήσει να αποκλείσει την Ισπανία στο ματς της Δευτέρας. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να αντιμετωπίσουν κάθε παίκτη της Ισπανίας ξεχωριστά. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως κανένας δε ψάξει από την ομάδα του για δικαιολογίες, σε περίπτωση αποτυχίας. 

Χαρακτηριστικά, ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε: «Σεβόμαστε την Ισπανία διότι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία από τις ισχυρότερες ομάδες του κόσμου. Είναι ένα από τα φαβορί. Εμείς θα κάνουμε το παν. Αν οι αντίπαλοι μάς δείξουν ότι είναι δυνατότεροι, θα είμαστε οι πρώτοι που θα τους χειροκροτήσουμε, αλλά δεν θα είμαστε τα εξιλαστήρια θύματα».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Οι ποδοσφαιριστές μου και εγώ δεν θέλουμε να γυρίσουμε σπίτι. Πρέπει να νικήσουμε παίζοντας επιθετικά και προσέχοντας την άμυνά τους, τους Μοράτα, Νολίτο, Φάμπρεγας και Ινιέστα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον καθένα ξεχωριστά».

Τέλος, ο προπονητής της «σκουάτρα ατσούρα» συμπλήρωσε: «Δεν είμαστε εδώ για μία απλή εμφάνιση. Αν ψάχνουμε δικαιολογίες, τότε θα χάσουμε. Πρέπει να τα ξεπεράσουμε όλα και να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό, γιατί το συνηθισμένο δεν είναι αρκετό. Είμαι πεπεισμένος ότι οι παίκτες μου μπορούν να το κάνουν».