Ο Νάνι έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο και υπογράμμισε πως με την απόδοσή του στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία, έκλεισε αρκετά στόματα.

Ο Νάνι έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο και υπογράμμισε πως με την απόδοσή του στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία, έκλεισε αρκετά στόματα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε σίγουρος πως ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδριτης θα σκοράρει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και πως θα βοηθήσει την ομάδα του, ώστε να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στην εφετινή διοργάνωση. 

Αρχικά, ο Νάνι τόνισε στον πορτογαλικό Τύπο: «Όλος ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι ο Κριστιάνο και τι μπορεί να κάνει μέσα σε μια μόνο στιγμή. Είμαι 100% σίγουρος πως θα συνεχίσει να σκοράρει διατηρώντας την απόδοση του σε επίπεδα ανάλογα με αυτά που είδαμε κόντρα στην Ουγγαρία. Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι εις βάρος του Ρονάλντο. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και έχει κλείσει ήδη πολλά στόματα».

Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε συμπλήρωσε: «Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, εμείς πρέπει να πιστεύουμε πως έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε. Απέναντι στην Κροατία περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος είχε επίσης μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης σε σχέση με εμάς. Είμαστε όμως επαγγελματίες. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε όσο περισσότερο μπορούμε και να παρουσιαστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση».