Γιλμάζ: «Για όσους μας κατηγόρησαν»

Ο Μπουράκ Γιλμάζ υπογράμμισε πως οι παίκτες της Τουρκίας κατάφεραν να δώσουν απαντήσεις στους επικριτές τους, με τη νίκη 2-0 επί της Τσεχίας.

Ο Μπουράκ Γιλμάζ υπογράμμισε πως οι παίκτες της Τουρκίας κατάφεραν να δώσουν απαντήσεις στους επικριτές τους, με τη νίκη 2-0 επί της Τσεχίας. Ο Τούρκος επιθετικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ενώ ήταν φανερά εκνευρισμένος, με την κριτική που είχε δεχτεί τις προηγούμενες ημέρες η ομάδα της γειτονικής χώρας, κυρίως μετά την ήττα 3-0 από την Ισπανία.

Ο Γιλμάζ τόνισε αρχικά: «Σήμερα ήταν η τελευταία μας ευκαιρία. Δεν έπρεπε απλά να κερδίσουμε, αλλά να έχουμε και καθαρή διαφορά δυο τερμάτων. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια μας, κάναμε τα πάντα όπως έπρεπε και όπως θέλαμε».

Και υπογράμμισε στη συνέχεια: «Αυτό να το ξέρουν όσοι μας κατηγόρησαν. Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για μας. Εμείς είμαστε οι ποδοσφαιριστές, κανείς δεν ρωτάει πως αισθανόμαστε. Όλοι σχολιάζουν για μας, όμως κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην ομάδα. Ό,τι σκεφτόμασταν όμως το βγάλαμε σήμερα στο παιχνίδι και θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.