Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε εμφανίστηκε προβληματισμένος με την ήττα 2-1 της Ισπανίας από την Κροατία και υπογράμμισε πως κανένας στους «φούριας ρόχας», δε χαίρεται με τέτοια αποτελέσματα.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε εμφανίστηκε προβληματισμένος με την ήττα 2-1 της Ισπανίας από την Κροατία και υπογράμμισε πως κανένας στους «φούριας ρόχας», δε χαίρεται με τέτοια αποτελέσματα. Ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε άσχημα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ξεκαθάρισε πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να αφήσουν γρήγορα πίσω τους το συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο Ντελ Μπόσκε τόνισε: «Στα αποδυτήρια όλοι κάθονται ήσυχοι. Σε τέτοιους παίκτες δεν αρέσει να χάνουν, όπως και στους περισσότερους. Δεν θα υπεραμυνθώ της συνολικής μας απόδοσης, όμως δεν θεωρώ πως παίξαμε άσχημα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Πρέπει να συνέλθουμε όσο γρηγορότερα γίνεται ενόψει Ιταλίας. Μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να αναρρώσουμε και να είμαστε έτοιμοι. Δεν είμαστε στο “μονοπάτι” που θα θέλαμε, όμως πρέπει να συμβιβαστούμε με την κατάσταση».