Η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία και θέλει τη νίκη, για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου, προκειμένου να έχει ευκολότερο έργο στον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (22:00).

Η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία και θέλει τη νίκη, για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου, προκειμένου να έχει ευκολότερο έργο στον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (22:00). Η ομάδα του Ρόι Χότζον προέρχεται από τη νίκη 2-1 επί της Ουαλίας και θέλει μια ακόμα νίκη, για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στον όμιλο. Ο τεχνικός της Αγγλίας ετοιμάζει αλλαγές στο συγκεκριμένο ματς, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς αναπληρωματικούς. Από την άλλη πλευρά, οι Σλοβάκοι θα παραταχθούν χωρίς απουσίες και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Σλοβακία: Κόζατσικ, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν, Μακ, Κούτσκα, Πετσόφσκι, Χάμσικ, Βάις, Ντούντα 

Αγγλία: Χαρτ, Γουόκερ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Ρόουζ, Άλι, Κέιν, Ρούνεϊ, Λαλάνα, Βάρντι, Στάριτζ

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου (22:00), η Ουαλία θέλει μόνο τη νίκη στο ματς με τη Ρωσία, προκειμένου να πάρει αυτή την πρόκριση για την επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι Ρώσοι έχουν πιθανότητες πρόκρισης, με συνδυασμό αποτελεσμάτων, ενώ μπορούν να προκριθούν και ως τρίτοι, εφόσον καταφέρουν να πάρουν τη νίκη. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Σατόφ και Λοντίγκιν για τη Ρωσία, χωρίς προβλήματα οι Ουαλοί στο συγκεκριμένο ματς.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ρωσία: Ακινφέεφ, Σμολνίκοφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενίκοφ, Γκλουσάκοφ, Γκολόβιν, Μαμάεφ, Κοκόριν, Τζούμπα, Σμολόφ 

Ουαλία: Χένεσεϊ, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Γκάντερ, Ράμσεϊ, Λέντλεϊ, Άλεν, Τέιλορ, Μπέιλ, Κανού 

Η βαθμολογία 

Αγγλία 4 
Ουαλία 3 
Σλοβακία 3 
Ρωσία 1