Ασπίδα στον Κριστιάνο Ρονάλντο ύψωσε ο Φερνάντο Σάντος, μετά το χαμένο πέναλτι του Πορτογάλου κόντρα στην Αυστρία.

Ασπίδα στον Κριστιάνο Ρονάλντο ύψωσε ο Φερνάντο Σάντος, μετά το χαμένο πέναλτι του Πορτογάλου κόντρα στην Αυστρία. 

«Κατ’ αρχάς ξεχνάμε ότι η Αυστρία είναι στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης κι εμείς την κάναμε να φαίνεται μικρή ομάδα. Οσο για τον Ρονάλντο, αν κερδίσουμε πέναλτι στο επόμενο ματς, αυτός θα το εκτελέσει. Είναι νικητής και πάντα αντιδρά όταν κάνει ένα λάθος. Αυτό περιμένω και τώρα. Επίσης, αυτός εκτελεί και τα φάουλ. Αν ο Ραφαέλ δεν είχε σκοράρει στο φιλικό με τη Νορβηγία (σ.σ. δεν είχε αγωνιστεί ο Ρονάλντο) δεν θα κάναμε τώρα αυτήν την κουβέντα».

Σε ότι αφορά την αγωνιστική συμπεριφορά των Ιβήρων, ο Σάντος σημείωσε:

«Η Πορτογαλία δεν πρέπει να ντρέπεται αν είναι άσχημη. Μερικές φορές νομίζω ότι υπάρχει αυτό το συναίσθημα της ντροπής. Αν πρέπει να είμαστε άσχημοι για να είμαστε και αποτελεσματικοί, τότε να το κάνουμε!».

Τέλος ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, έδειξε βέβαιος πως οι Πορτογάλοι μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής στο φετινό Euro, ήτοι τον τελικό της διοργάνωσης στις 10 Ιουλίου.

«Εχω πει στην οικογένειά μου να με περιμένουν την επομένη του EURO. Επιστρέφω στις 11 Ιουλίου και θα με υποδεχθούν με μια μεγάλη γιορτή» είπε χαρακτηριστικά.