Απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα της Ισπανίας στην αναμέτρηση με την Τουρκία και τη νίκη 3-0 εμφανίστηκε ο Αντρές Ινιέστα.
Απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα της Ισπανίας στην αναμέτρηση με την Τουρκία και τη νίκη 3-0 εμφανίστηκε ο Αντρές Ινιέστα. Ο διεθνής Ισπανός μέσος υπογράμμισε πως από παιχνίδι σε παιχνίδι, οι «φούριας ρόχας» θα βελτιώνονται και θα παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου.

Αρχικά, ο Ινιέστα τόνισε: «Όσο προχωρά η διοργάνωση νομίζω πως η ομάδα μας θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Στόχος μας είναι να είμαστε όλο και καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, περιορίζοντας τα λάθη και τα νεκρά διαστήματα. Απέναντι στην Τσεχία δυσκολευτήκαμε να βρούμε το ρυθμό μας».

Στη συνέχεια, ο 34χρονος παίκτης συμπλήρωσε: «Σήμερα όμως, ειδικά μετά το πρώτο γκολ, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Μόλις ανοίξαμε το σκορ ηρεμήσαμε πολύ και καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε περισσότερο την υπεροχή μας στην κατοχή. Απόψε νομίζω πως αξίζουμε 10/10 τόσο εμείς, όσο και ο κόσμος μας που ήταν απίστευτος».