Ο Λονδρέζος που θέλει να κερδίσει την Αγγλία

Ο Χαλ Ρόμπσον - Κάνου είναι ένας αυθεντικός Λονδρέζος που μεγάλωσε σε ένα από τα πιο ακριβά οικοδομικά τετράγωνα του πλανήτη, όμως σήμερα θέλει να στενοχωρήσει τους συμπολίτες του...

Ο Χαλ Ρόμπσον – Κάνου είναι ένας αυθεντικός Λονδρέζος που μεγάλωσε σε ένα από τα πιο ακριβά οικοδομικά τετράγωνα του πλανήτη, όμως σήμερα θέλει να στενοχωρήσει τους συμπολίτες του…

Ο 27χρονος Ουαλός επιθετικός, «ήρωας» της νίκης των «δράκων» στο παιχνίδι με τη Σλοβακία, είναι ένας από τους εννέα παίκτες της ομάδας του Κρις Κόουλμαν που γεννήθηκαν στην Αγγλία.

Κανείς από τους υπόλοιπους οκτώ όμως, δεν μπορεί να διηγηθεί ιστορίες από την παιδική του ηλικία που περιλαμβάνουν παιχνίδια με τις κόρες του Μικ Τζάγκερ, πάρτι με πράκτορες της ΜΙ5 και…κατσάδιασμα από τον Βασιλιά της Ιορδανίας!

Ο Ρόμπσον – Κάνου, πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο αριστοκρατικό Κένσινγκτον του Λονδίνου, όπου ο παππούς του ήταν ο ντόπιος ιερέας επί 22 χρόνια.

Μερικά βήματα από το παλάτι του Κένσινγκτον, όπου ζούσαν τότε οι πριγκίπισες Νταϊάνα και Μαργαρίτα, βρισκόταν η αυλή της εκκλησίας, όπου ο Ρόμπσον – Κάνου και ο αδελφός του Ντέιβιντ (σήμερα ατζέντης του), έκαναν τα πρώτα ποδοσφαιρικά τους βήματα, σε έναν από τους πιο μεγάλους κήπους του Λονδίνου.

Η περίφημη αυλή, πλαισιωνόταν από τις κατοικίες μερικών από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του πλανήτη και είχε ιδιωτική είσοδο στο παλάτι του Κένσινγκτον. Η περιοχή σήμερα είναι γνωστή ως «Billionaires’ Row» («Ζώνη των Δισεκατομμυριούχων»), όπως είναι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος έχει ιδιοκτησίες εκεί, μαζί με άλλους μεγιστάνες.

Μιλώντας σε αγγλική εφημερίδα, ο αδελφός του Ρόμπσον – Κάνου διηγείται πώς οι δυό τους έπαιζαν με τα παιδιά διάσημων φίλων του παππού τους, αλλά και πώς κάποτε τους είχε κάνει παρατήρηση ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Χουσεΐν, επειδή είχαν κρεμάσει ένα λούτρινο αρκουδάκι με καλώδιο πάνω σε ένα δέντρο!


Η οικογένεια Ρόμπσον – Κάνου.

Επίσης, ο Ντέιβιντ Ρόμπσον – Κάνου θυμάται τα πάρτι στον κήπο με καλεσμένους ευγενείς, πρέσβεις και πράκτορες της ΜΙ5 και της ΜΙ6.

Ο 27χρονος σήμερα στράικερ, που πήρε την ουαλική υπηκοότητα από την πλευρά της γιαγιάς του Ελίζαμπεθ, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική πορεία του σε ηλικία 10 ετών από την ακαδημία της Άρσεναλ, όμως έμεινε ελεύθερος σε ηλικία 15 ετών και μετακόμισε στην Ρέντινγκ, από τον τότε διευθυντή ακαδημιών Μπρένταν Ρότζερς.


Με την φανέλα της Άρσεναλ.

Εκεί έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του (με εξαιρέσεις δανεισμούς σε Σάουθεντ και Σουίντον), όμως απέρριψε πριν από το Euro νέο συμβόλαιο με τους «ρόγιαλς», με την προοπτική να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με μερικές καλές εμφανίσεις στο Euro.

Ήδη έχει καταγράψει μία εμφάνιση με γκολ ως αλλαγή απέναντι στους Σλοβάκους, βάζοντας υποθήκη για ένα καλό νέο συμβόλαιο. Σήμερα θα «σημαδέψει» την Εθνική Αγγλίας, με το Λονδίνο του να είναι για μία φορά εναντίον του, εκτός από μία μικρή «πράσινη» γωνιά στο Κένσινγκτον…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.