Tα...μυστικά του Γκάμπορ Κίραλι αποκάλυψε ο συμπαίκτης του στην Εθνική Ουγγαρίας Ζόλταν Γκέρα, μία μέρα μετά την ιστορική νίκη επί της Αυστρίας.

Tα…μυστικά του Γκάμπορ Κίραλι αποκάλυψε ο συμπαίκτης του στην Εθνική Ουγγαρίας Ζόλταν Γκέρα, μία μέρα μετά την ιστορική νίκη επί της Αυστρίας.

Ο 40χρονος τερματοφύλακας με τη χαρακτηριστική γκρι φόρμα που του έχει δώσει το παρατσούκλι «ο άνθρωπος με τις πιτζάμες», είναι ο γηραιότερος παίκτης στο Euro 2016, αλλά βοήθησε την ομάδα του να πετύχει την πρώτη της νίκη σε μεγάλη διοργάνωση από το 1986, απέναντι στους γείτονες Αυστριακούς.

«Πλέον, θα φοράει τις ”πιτζάμες” και στον ύπνο του», δήλωσε ο Γκέρα για τον συμπαίκτη του, ο οποίος έχει αποκαλύψει ότι έχει εκατοντάδες προλήψεις. Όπως τόνισε ο συμπαίκτης του, μία από αυτές είναι να φοράει μία μπασκετική φανέλα κάτω από αυτή της ομάδας του, ανεξαρτήτως της θερμοκρασίας που επικρατεί την ώρα του αγώνα!

«Πάντα φοράει μία μαύρη φανέλα του μπάσκετ με το νούμερο ”13” και έναν τίγρη πάνω της. Φαντάζεστε πώς είναι όταν παίζει στους 40 βαθμούς με τόσο ιδρώτα!».

Ο ίδιος ο Κίραλι, εξηγώντας το πώς άρχισε να φοράει τις «πιτζάμες» – σήμα κατατεθέν του, τόνισε ότι τις φόρεσε πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια, όταν έπαιζε με την Χάλαντας (ομάδα στην οποία επέστρεψε το 2015) και δεν ήταν διαθέσιμη η μαύρη φόρμα που συνήθως φορούσε. Η ομάδα του έμεινε αήττητη σε εννέα ματς με την γκρι φόρμα και τελικά δεν την έβγαλε ποτέ!

«Είμαι τερματοφύλακας, όχι top model. Είναι θέμα άνεσης. Μάλιστα φοράω ένα νούμερο μεγαλύτερο για να κινούμαι πιο άνετα. Προσπάθησα να φορέσω σορτς όταν έπαιζα σε Γερμανία και Αγγλία, αλλά δεν μου ταίριαζε. Το αποτέλεσμα είναι πιο σημαντικό από το λουκ», τονίζει ο Κίραλι και σίγουρα όλη η Ουγγαρία θα συμφωνήσει μαζί του…