Ο Πατρίς Εβρά υπογράμμισε πως το κλίμα στην εθνική Γαλλίας είναι πλέον εξαιρετικό και πως δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση που βίωνε τα προηγούμενα χρόνια στους «τρικολόρ».

Ο Πατρίς Εβρά υπογράμμισε πως το κλίμα στην εθνική Γαλλίας είναι πλέον εξαιρετικό και πως δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση που βίωνε τα προηγούμενα χρόνια στους «τρικολόρ». Ο Εβρά υπογράμμισε πως ο Ντιντιέ Ντεσάν κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο, το οποίο δεν έχει προβλήματα μεταξύ του, θέλοντας να στείλει το μήνυμά του, στους επικριτές τους.

Αρχικά, ο Εβρά τόνισε: «Έχω υπάρξει μέλος της εθνικής ομάδας και σε προηγούμενα χρόνια, έχω συνυπάρξει με προηγούμενες γενιές και έχω να πω ότι πλέον η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές με μεγάλο εγωισμό».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος παίκτης υπογράμμισε: «Όλοι προσπαθούμε ώστε να δίνουμε ο ένας στον άλλο συμβουλές και καθοδήγηση. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη αυτού του συνόλου με τον Ντιντιέ Ντεσάν. Το μεγάλο αστέρι είναι … η ομάδα, όχι κάποιες συγκεκριμένες μονάδες».