Η Αγγλία δεν πρέπει να μείνει παραπάνω στο παιχνίδι με τη Ρωσία, με το Ρόι Χότζον να τονίζει πως η ομάδα του κοιτάει μπροστά.

Η Αγγλία δεν πρέπει να μείνει παραπάνω στο παιχνίδι με τη Ρωσία, με το Ρόι Χότζον να τονίζει πως η ομάδα του κοιτάει μπροστά.

«Αξίζαμε τη νίκη, έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο και αυτό μπορεί να συμβεί. Όταν δεν έχεις δεχθεί γκολ στο μεγαλύτερο μέρος νομίζεις πως μπορείς να νικήσεις αλλά… Δεν μένουμε εδώ, κοιτάμε μπροστά και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς. Θα αφήσουμε την ανάμνηση του τελευταίου λεπτού πίσω μας. 

Ήμασταν πολύ καλοί στα πρώτα 45’ το ίδιο όμως συνέβη και στο τελευταίο 30λεπτο του αγώνα. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε μα κάποιες μακρινές μπαλιές και ίσως χάσαμε τον έλεγχο για περίπου 15’. Το υπέροχο φάουλ του Ντάιερ άλλαξε τη ροή του αγώνα, ενώ είχαμε κατοχή μπάλας και καλές ευκαιρίες. Η Ρωσία ήταν τυχερή στο τέλος και μπόρεσε να σκοράρει» ήταν το αρχικό του σχόλιο για το ματς ενώ κληθείς να σχολιάσει τα επεισόδια ανάμεσα σε Άγγλους και Ρώσους, ανέφερε: 

Δεν απασχολούν το ποδόσφαιρο αυτά, δεν επηρέασε την απόδοσή μας. Καλύτερα για αυτό να σας μιλήσει ο εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας».

Ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, παίρνοντας το λόγο αμέσως μετά, αρκέστηκε στο παρακάτω σχόλιο: 

«Καταδικάζουμε τα επεισόδια, είμαστε απογοητευμένοι και πρέπει να υποστηρίξουμε την Αγγλία με τον σωστός τρόπο».