Οι Νταβίδ Ντε Χέα, Ίκερ Μουνιαΐν, Χάβι Μαρτίνες και Ίσκο εμπλέκονται μέσα από καταθέσεις σε υπόθεση βιασμού!

Οι Νταβίδ Ντε Χέα, Ίκερ Μουνιαΐν, Χάβι Μαρτίνες και Ίσκο εμπλέκονται μέσα από καταθέσεις σε υπόθεση βιασμού!

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση Ισπανού που διώκεται για εμπόριο σαρκός, παιδική πορνογραφία και άλλα συναφή αδικήματα, μία προστατευόμενη μάρτυρας κατέθεσε πως το 2012 υποχρεώθηκε να συνευρεθεί σεξουαλικά με τον Μουνιαΐν παρά τη θέλησή της σε πολυτελές ξενοδοχείο της Μαδρίτης, ενώ ο Ντε Χέα φέρεται να ήταν αυτός που «κανόνισε» το ραντεβού.

Όπως κατέθεσε η μάρτυρας, ο παίκτης μετά το τέλος της συνεύρεσης την απείλησε να μην αποκαλύψει το όνομά του.

Την αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα diario.es, ενώ σύμφωνα με το  Elconfidencial.com, υπάρχουν άλλες δύο μάρτυρες, ενώ στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τόσο ο Χάβι Μαρτίνες και Ίσκο, των Μπάγερν και Ρεάλ αντίστοιχα.

Οι σχετικές έρευνες γίνονται στο πλαίσιο της δίωξης που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο εναντίον του επιχειρηματία Ιγκνάσιο Αγιένδε Φερνάντες, γνωστού ως «Τόρμπε», ο οποίος κατηγορείται για εμπόριο σαρκός, σεξουαλική επίθεση, παιδική πορνογραφία, εκβιασμό και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με τις ισπανικές αρχές, οι μαρτυρίες είναι αξιόπιστες, ενώ όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην χώρα της Ιβηρικής, τίθεται πλέον θέμα συμμετοχής του Ντε Χέα στο Euro 2016 με τους «φούριας ρόχας», αν και δεν έχει κατηγορηθεί επίσημα για κάποιο αδίκημα.

Στο διαδίκτυο μάλιστα κυκλοφόρησε και απόσπασμα της κατάθεσης που «καίει» Ντε Χέα και Μουνιαΐν.