Ο Γιόακιμ Λεβ ανακοίνωσε την... προ-αποστολή της εθνικής ομάδας της Γερμανίας για το Euro και μέσα σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μάρκους Ρόις!

Ο Γιόακιμ Λεβ ανακοίνωσε την… προ-αποστολή της εθνικής ομάδας της Γερμανίας για το Euro και μέσα σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μάρκους Ρόις!

Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού. Και λέμε η επίσημη διότι ακριβώς το ίδιο συνέβη και με τον Σβαϊνστάιγκερ, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός έλαβε διαφορετική απόφαση…

Ο ίδιος ο Λεβ είπε σχετικά για το κόψιμο τους Ρόις: “Είναι κρίμα γιατί θα μας έκανε πιο δυνατούς. Το ιατρικό επιτελείο, όμως, δεν άναψε πράσινο φως. Εχει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και οι γιατροί θεώρησαν ότι δεν θα είναι σε θέση να αντέξει σε ένα τουρνουά τόσο απαιτητικό. Η πρόγνωση για τους Σβαϊνστάιγκερ και Χούμελς ήταν θετική, όχι, όμως, για τον Ρόις”. 

Εκτός από τον άσο της Ντόρτμουντ, δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή των 27 ποδοσφαιριστών και οι Μπραντ, Μπελαραμπί και Ρούντι.