Σε μία πολύ ...προσωπική στιγμή πέτυχε τον Τζόρνταν Λουκάκου η γνωστοποίηση της κλήσης του στην Εθνική Βελγίου για το Euro 2016.

Σε μία πολύ …προσωπική στιγμή πέτυχε τον Τζόρνταν Λουκάκου η γνωστοποίηση της κλήσης του στην Εθνική Βελγίου για το Euro 2016.

Ο μπακ της Οστάνδης και αδελφός του Ρομελού Λουκάκου, αποτέλεσε την μεγαλύτερη έκπληξη στην 24μελή προεπιλογή του Βέλγου ομοσπονδιακού Μαρκ Βίλμοτς και όπως αποκάλυψε στην Het Laatste Nieuws, έμαθε την ευχάριστη είδηση την ώρα που βρισκόταν στην τουαλέτα!

«Ήμουν στην τουαλέτα όταν ανακοινώθηκε η αποστολή. Έκανα αυτό που έκανα όταν με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το είπε. Δεν ήταν πολύ συγκινημένη, γιατί έχει συνηθίσει να μας καλούν στην Εθνική. Εγώ στην αρχή δεν το συνειδητοποίησα ότι θα είμαι εκεί. Είμαι απίστευτα ευτυχισμένος», είπε ο 21χρονος μπακ, που θα γίνει ο μόλις δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Οστάνδης που θα βρεθεί σε αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» για μεγάλη διοργάνωση:

«Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στην Οστάνδη, γιατί πάντα με προστάτευε όταν έκανα τις παιδικές φάρσες μου. Τώρα δεν πρέπει να αλλάξω χαρακτήρα, αλλά να γίνω πιο πειθαρχημένος».