Στην Εθνική ο Βασιλειάδης!

O 22χρονος μέσος της Πάντερνμπορν θα είναι στις κλήσεις του Τζον Φαντ Σχιπ εφόσον προλάβει να έρθει ένα τελευταίο χαρτί από τη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ήρθε και έβγαλε ταυτότητα στην Ελλάδα!

Εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν στο μικροσκόπιο των ανθρώπων της Εθνικής Ελλάδος. Το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον εντάθηκε και ξεκίνησαν οι επαφές με τον ποδοσφαιριστή για να διευκρινιστεί αν και κατά πόσο θα ήθελε να χριστεί διεθνής με τη γαλανόλευκη, καθώς είναι πολιοτγραφημένος Γερμανός, με ελληνική όμως καταγωγή.

Ο Σεμπαστιάν Βασιλειάδης δέχθηκε την πρό(σ)κληση και συμφώνησε να έρθει στην Ελλάδα για να πάρει την ελληνική ταυτότητα καθώς χρειαζόταν η φυσική του παρουσία όπως ήταν λογικό. Αφού πρώτα ο Κώστας Κωνσταντινίδης είχε κάνει ταξίδο στο Ελληνικό προξενείο στη Γερμανία για να φτιάξει τα πρώτα απαραίτητα έγγραφα (αίτηση υπηκοότητας) τουποδοσφαιριστή, εν συνεχεία ο Βασιλειάδης ήρθε στη χώρα μας για να πάρει την ταυτότητά του ενώ έχει κάνει αίτηση και για ελληνικό διαβατήριο.

Πλέον έχει την ταυτότητά του στα χέρια του και μπορεί και επίσημα να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα. Το μόνο που απομένει είναι ένα έγγραφο από Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το οποίο αναμένεται στην ΕΠΟ από μέρα σε μέρα ή καλύτερα από ώρα σε ώρα. Ο Τζον Φαντ Σχιπ μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσει την αποστολή για τα παιχνίδια με Αρμενία και Φινλανδία και σε αυτήν αν δεν πάει κάτι στραβά θα βρίσκεται και ο μέσος της Πάντερνμπορν

Ο Βασιλειάδης αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου, αλλά μπορεί με την ίδια ευχέρεια να ανέβει σε θέση “8” ή ακόμα και “10” ως ένας σύγχρονος box to box μέσος. Πρόκειται για μια θέση στην οποία η Ελλάδα έχει πρόβλημα τα τελευταία χρόνια και οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν τα πάντα για να ενισχυθεί εκεί που πονά “χτενίζοντας” την Ευρώπη και όχι μόνο για να βρουν τις καλύτερες περιπτώσεις που έχουν τις προϋποθέσεις. Ο Σεμπαστιάν Βασιλειάδης είναι μια τέτοια περίπτωση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.