Ρέτσος και Μπουζούκης στις Ελπίδες λόγω… ντέρμπι

Με την Εθνική Ελπίδων θα αγωνιστούν τελικά οι Ρέτσος και Μπουζούκης για να ενισχύσουν την προσπάθεια της για νίκη στο ντέρμπι κορυφής με την Σκωτία (15/11) για την προκριματική φάση του Euro 2021. 

Αν και ο Τζον φαν’τ Σχιπ σκεφτόταν να καλέσει τους Ρέτσο και Μπουζούκη στην Εθνική Ανδρών, στο πλαίσιο της ανανέωσης που γίνεται στη “Γαλανόλευκη”, τελικά οι δύο ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν με την Εθνική Ελπίδων και θα ενισχύσουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο ντέρμπι κορυφής με την Σκωτία (15/11) για την προκριματική φάση του Euro 2021. 

Στις κλήσεις του Γιάννη Γκούμα δεν βρίσκεται ο Δημήτρης Λημνιός, αφού ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ θεωρείται πλέον μόνιμο στέλεχος της Εθνικής Ανδρών, ενώ στις επιλογές του τεχνικού της “Γαλανόλευκης” είναι τέσσερις “ξενιτεμένοι”, έξι παίκτες του Πανιώνιου και τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του Βόλου. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κανέναν εκπρόσωπο. 

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων: Σιαμπάνης (Νότιγχαμ), Στεργιάκης (Σλάβια Σόφιας), Κάτσικας (Λαμία, Αποστολάκης (Παναθηναϊκός), Κατράνης (Ατρόμητος), Νικολάου (Έμπολι), Οικονομίδης (Πανιώνιος), Ρέτσος (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Ευαγγέλου (Πανιώνιος), Διαμαντής (Βόλος), Λύρατζης (Βόλος), Λυμπεράκης (Πανιώνιος), Παπανικολάου (Πανιώνιος), Νάτσος (Ατρόμητος), Μπότος (ΑΕΚ), Μιλόγεβιτς (Πανιώνιος), Ιωαννίδης (Λεβαδειακός), Καμπετσής (Παναθηναϊκός), Εμμανουηλίδης (Πανιώνιος), Νταβιώτης (Ατρόμητος), Μπαλογιάννης (Βόλος), Μπουζούκης (Παναθηναϊκός). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.