Στο γήπεδο της Βουλιαγμένης η Εθνική

Λόγω της επιβάρυνσης του γηπέδου του Αγίου Κοσμά,η μοναδική προπόνηση της ημέρας για την Εθνική ομάδα θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο γήπεδο της Βουλιαγμένης το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο της αποστολής.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα το πρωί, η προπόνηση της Εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά ματαιώθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Η πολλή βροχή μάλιστα έχει επιβαρύνει τον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη και την απογευματινή προπόνηση, με αποτέλεσμα η μοναδική προπόνηση της ημέρας να διεαξχθεί στις 15.00 το μεσημέρι στο γήπεδο της Βουλιαγμένης.

Ένα γήπεδο το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο ξεονοδοχείο που καταλύει η αποστολή και έχει κερδίσει την εκτίμηση του συνόλου των ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίοι είχαν πραγματοποίσει εκεί το χαλάρψμά τους πριν το εντός έδρας ματς με την Ιταλία.

Μάλιστα το συγκεκριμένο γήπεδο βρίσκεται στη λίστα της ΕΠΟ για το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας όταν θα αποχωρήσει από τον Άγιο Κοσμά λόγω της αλλαγής χρήσης του Ελληνικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.