Τα ''πάντσερ'' έκαναν περίπατο στο Μένχενγκλάντμπαχ κόντρα στην Λευκορωσία (4-0), ενώ οι ''οράνιε'' κόλλησαν στο Μπέλφαστ κόντρα στη Β.Ιρλανδία (0-0) αλλά προκρίθηκαν.

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 0-0

Η Ολλανδία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Μπέργκχαους που βρήκε θέση στην εντεκάδα λόγω της απουσίας του τραυματία Μέμφις Ντεπάι. Στο 30ο λεπτό ο Φέλτμαν έκανε χέρι μέσα στην περιοχή του Σίλεσεν, όμως ο Ντέιβις έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια χάνοντας μεγάλη ευκαιρία ώστε να ανοίξει το σκορ. Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο σε ένα ανοιχτό παιχνιδι που και οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο η Β.Ιρλανδία προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους Ολλανδούς φτάνοντας πρώτη στην περιοχή του Σίλεσεν, όμως οι οράνιε ισορρόπησαν γρήγορα και κυριάρχησαν χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάποιο γκολ. Οι Ιρλανδοί γνώριζαν το αποτέλεσμα στη Γερμανία και αγχώθηκαν ακόμα περισσότερο. Ελπίδες έχουν οι Βρετανοί καθώς υπάρχει περίπτωση να προκριθούν μέσω πλέι οφ.

Γήπεδο: Windsor Park, Μπέλφαστ

Β.Ιρλανδία: Πίκοκ-Φάρελ, Λούις (81′ Τόμσον), Τζ. Έβανς, Σάβιλ (58′ Σμιθ), Ντέιβις, Κ.Έβανς (70′ ΜακΓκιν), Ντάλας, ΜακΝέρ, Ουάιτ, Κάθκαρτ, Μαγκένις

Ολλανδία: Σίλεσεν, Φέλτμαν, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Ντε Ρόον (36′ Προύπερ), Μπλιντ, Φαν Ντε Μπεκ, Φ.Ντε Γιονγκ, Μπάμπελ, Μπεργκχάους (65′ Λ.Ντε Γιονγκ), Πρόμες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 4-0

Η Γερμανία παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες και πρώτη φορά έπαιξε κεντρικό δίδυμο Γκίντερ και Κοχ. Με κατοχή που άγγιζε το 80% και την Λευκορωσία πίσω από την μπάλα. Ο στόπερ της, Ματίας Γκίντερ ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Λεβ μετά το γύρισμα του Γκνάμπρι στο φινάλε του ημιχρόνου (41′, 1-0). Λίγο πριν, ο Μάνουελ Νόιερ σταμάτησε τον Στάσεβιτς σε μια από τις λιγοστές φορές που οι Λευκορώσοι φάνηκαν απειλητικοί.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεόν Γκορέτσκα αξιοποίησε το κόρνερ του Τόνι Κρόος και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στα ”πάντσερ” (49′, 2-0). Λίγο αργότερα, ο σκόρερ του πρώτου γκολ Γκίντερ έγινε δημιουργός και ο Κρόος από δημιουργός σκόρερ, 16ο γκολ με το εθνόσημο για τον μέσο της Ρεάλ (54′, 3-0) Στο 75ο λεπτό η Λευκορωσία κέρδισε πέναλτι για μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Κοχ στον Νεκαϊτσικ, όμως ο Νόιερ είχε την απάντηση στην εκτέλεση του Στάσεβιτς. Προς το τέλος του αγώνα, ο Κρόος πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ (έφτασε τα 17) και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (84′, 4-0).

Γήπεδο: Borussia-Park, Μένχενγκλάντμπαχ

Γερμανία: Νόιερ, Κοχ, Γκίντερ, Κίμιχ, Κλόστερμαν, Σουλτζ, Γκορέτσκα, Γκουντογκάν, Κροος, Βέρνερ (68′ Μπραντ), Γκνάμπρι (84’Βάλντσμιντ)

Λευκορωσία: Γκουτόρ, Ντραγκούν, Μαρτίνοβιτς, Ναούμοφ, Πολιάκοφ, Κοβάλεφ (78’Σκάβις), Μαέφσκι, Λάπτεφ (68′ Λισάκοβιτς), Ματβέιτσικ, Στάσεβιτς, Νεκαϊτσικ

Βαθμολογία 3ου Ομίλου

Γερμανία 18

Ολλανδία 16

Β.Ιρλανδία 13

Λευκορωσία 4

Εσθονία 1