Ο Λεονάρντο Μπονούτσι παραδέχτηκε πως η Ιταλία δε βρίσκεται ακόμα στο ίδιο επίπεδο με τις υπόλοιπες παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι παραδέχτηκε πως η Ιταλία δε βρίσκεται ακόμα στο ίδιο επίπεδο με τις υπόλοιπες παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός υπογράμμισε πως η εθνική ομάδα της χώρας του χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά, ώστε να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τις Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία.

Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της “σουάντρα Ατσούρα” δήλωσε: “Θα φτάσουμε το επίπεδο των τοπ ομάδων στην Ευρώπη, αλλά ακόμα πρέπει να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητά μας κόντρα σε αυτές τις ομάδες που έχουν πετύχει κάτι σημαντικό τα τελευταία χρόνια. Δεν είμαστε στο επίπεδο της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Αγγλίας, λόγω της έλλειψης εμπειρίας μας. Αυτές οι ομάδες έχουν πολλούς top class παίκτες, ενώ εμείς όχι, έχουμε όμως όλη την ποιότητα και τη δυνατότητα να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο”.