Ο Πάολο Σόουζα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Πολωνίας όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία της χώρας.

Ο Πάολο Σόουζα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Πολωνίας όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία της χώρας. Ο 50χρονος Πορτογάλος αποχώρησε τον περασμένο Αύγουστο από το γαλλικό πρωτάθλημα και τη Μπορντό και μετά από ένα διάλειμμα πέντε μηνών αναλαμβάνει και πάλι πόστο.

Τον Μάρτιο του 2019 αποτέλεσε τον τρίτο προπονητή των Γιρονδίνων μέσα σε μια σεζόν μετά τους Πογέ και Γκόμες υπογράφοντας για τρία χρόνια. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογική θέση της Μπορντό οδήγησαν τη διοίκηση στην απομάκρυνση του Πορτογάλου μετά από ένα χρόνο.

Ο Σόουζα είναι και επισήμως ο αντικαταστάτη του Ζέρζι Μπρέτσεκ με στόχο την πρόκριση της χώρας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ακολουθεί.

”Είμαι σίγουρος πως ο νέος προπονητής με τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτει θα δώσει στην Εθνική μας ομάδα την ώθηση που χρειάζεται. Ποντάρω σε αυτόν! Παίκτες, ομοσπονδία, όλοι είμαστε στην διάθεσή σου, καλή τύχη Πάολο” δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ζμπίγκνιέφ Μπόνιεκ

”Είμαι ευγνώμον και περήφανος που αναλαμβάνω την Εθνική Πολωνίας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το συμβούλιο που μου έδωσαν την ευκαιρία για την πρόκληση” είπε ο Σόουζα με τη σειρά του