Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς τόνισε στη σημερινή (18/8) συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Ριέκα, ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κατάλληλη ψυχολογική διάθεση για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν πολύ συγκεκριμένος σε ό,τι αφορά στην ψυχολογική, αλλά και την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού (19/8) πρώτου αγώνα με τη Ριέκα, στην Τούμπα, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa Conference League. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του “Δικέφαλου” τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, έτοιμη να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τους Κροάτες.

Δήλωσε αρχικά ο Ζίβκοβιτς: «Φυσικά και υπήρξε αρκετός χρόνος για να προετοιμαστούμε. Δεν είναι ίδιος ο αντίπαλος με τον προηγούμενο, αλλά έχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω ότι αύριο (19/8) θα κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι η Ριέκα μετράει αρκετά παιχνίδια στα πόδια της: «Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά στην προετοιμασία για να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για την αυτοπεποίθηση που έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Η αυτοπεποίθηση φυσικά και είναι σημαντική. Έχουμε δουλέψει σε αυτό το κομμάτι και σε κάθε παιχνίδι θα ανεβαίνει. Ξεκινώντας από αυτή τη βάση, έχουμε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για το αυριανό παιχνίδι».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν θέλω να μιλήσω για το συγκεκριμένο ζήτημα. Είμαι εδώ να μιλήσω για το παιχνίδι, οπότε θα τα πούμε άλλη στιγμή γι’ αυτό το θέμα».