Με πέντε ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του "Δικεφάλου" για την αυριανή αναμέτρηση

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή, εντός έδρας, αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη (22:00, Γήπεδο Τούμπας) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τον καθιερωμένο έλεγχο των rapid test βρέθηκε θετικό κρούσμα ποδοσφαιριστή. Άμεσα, βάσει πρωτοκόλλου, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής απομονώθηκε, τέθηκε σε καραντίνα και θ’ ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία που ακολουθείται σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Σ’ ότι αφορά τους υπόλοιπους, ενδεικτική είναι η σχετική αναφορά της ΠΑΕ: “Όλα είναι έτοιμα για το παιχνίδι κόντρα στην Κοπεγχάγη, ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στο όμιλο του UEFA Europa Conference League.

ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκλήρωσε την προετομασία του στη Νέα Μεσημβρία. Στην τελευταία προπόνηση οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω σε λεπτομέρειες σχετικά με το τακτικό κομμάτι του αγώνα, αλλά και στις στατικές φάσεις.

Οι εξετάσεις του Ντόουγκλας Αουγκούστο έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε ήδη θεραπείες.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πέρα από τον Ντόουγκλας , δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες ΜιτρίτσαΣίντκλεϊ και Ολιβέιρα, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τη μάχη με τους Δανούς, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη , Βιεϊρίνια , Τέιλορ , Λύρατζη , Βαρέλα , Κρέσπο , Μιχάι , Μιχαηλίδη , Τσιγγάρα , Εσίτι , Ελ Καντουρί , Κούρτιτς , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.ΖίβκοβιτςΣφιντέρσκιΆκπομΚούτσια“.

Κατά συνέπεια, εκτός βρίσκονται – συνολικά – οι Ίνγκασον, Σίνκτλεϊ, Μιτρίτσα, Ολιβέιρα, Κωνσταντέλιας συν όλους όσοι δεν έχουν δηλωθεί για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως οι ΡοντρίγκοΚαγκάβα.