Κλειστά "χαρτιά" κράτησε τα ... "χαρτιά" του ο 51χρονος Δανός τεχνικός της Κοπεγχάγης

Με αρκετή δόση … μυστικοπάθειας παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Κοπεγχάγης, Γες Τόρουπ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (22:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του UEFA Conference League.

Ο 51χρονος Δανός τεχνικός στην πρώτη του τοποθέτηση αναφορικά με τις διαφορές σε σχέση με τον αντίστοιχο αγώνα στην έδρα της ομάδας του σημείωσε: «Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή για περισσότερη ώρα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να δημιουργήσουμε ευκαιρία».

Και συνέχισε προχωρόντας σε μια αποτίμηση της μέχρι τώρα παρουσίας της ομάδας του στον όμιλο αλλά και τη σημασία της επικείμενης αναμέτρησης: «Μπαίνοντας στον όμιλο δεν τα πήγαμε άσχημα, έχουμε δύο νίκες και μία ήττα από τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Θα είναι λίγο δύσκολο να κατακτήσουμε την πρώτη θέση, αλλά δεν έχει χαθεί ακόμη. Όλα θα εξελιχθούν από το αυριανό παιχνίδι. Όλα είναι εφικτά κι εκτός από τους νέους παίκτες, έχουμε κι έμπειρους που θα δείξουν τον καλό τους εαυτό αύριο».

Σ’ ότι αφορά τους αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει και χρησιμοποιεί η Κοπεγχάγη: «Πιστεύουμε πολύ στους νέους παίκτες, είχαν την ευκαιρία να πάρουν αρκετό χρόνο και περιμένουμε το καλύτερο δυνατό. Έχουν την υποστήριξη του κόσμου, θα πρέπει να μάθουν να παίζουν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και αυτό γίνεται μόνο μέσα από τη συμμετοχή τους σε αυτά».

Ερωτηθείς για τον ΠΑΟΚ και την Μπρατισλάβα και το ποιά εκ των δύο ομάδων τον δυσκόλεψε περισσότερο: «Ναι, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα που βρήκαμε στο δρόμο μας, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στην Μπρατισλάβα».

Για να καταλήξει με αναφορά στη μη γνωστοποίηση της αποστολής της ομάδας του: «Καλύτερο να το κρατήσουμε μυστικό ειδικά αντιμετωπίζοντας αντίπαλο από άλλη χώρα. Του το κάνουμε πιο δύσκολο».