Ο 24χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός της Κοπεγχάγης, υγιής πλέον και στη διάθεση του προπονητή του , μοιράστηκε τις σκέψεις του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Ένας από τους μεγάλους απόντες του αντίστοιχου πρώτου αγώνα στη Δανία, ο Γενς Στέγκε ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Κοπεγχάγης στη συνέντευξη Τύπου της ομάδας του για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αρχικά ο 24χρονος Δανός μεσοεπιθετικός απάντησε στην ερώτηση για το αν θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Θα δούμε τις επιλογές του προπονητή για την ενδεκάδα, δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα».

Για το νεαρό μέσο όρο ηλικίας που χαρακτηρίζει την Κοπεγχάγη σχολίασε: «Την εμπειρία την έχουν συνήθως οι παίκτες μεγαλύτερες ηλικίες, ωστόσο οι νεότεροι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψεις και είναι καλύτερα προπονημένοι. Ίσως να έχουμε περισσότερη ‘δίψα’ και να παρακινήσουν τους άλλους να τρέξουν περισσότερο. Περιμένουμε από τους νεαρότερους να παίξουν όσο και στα προηγούμενα ματς. Να δουλέψουμε σκληρά και εμείς οι πιο έμπειροι να αναλάβουμε ένα μεγαλύτερο κομμάτι ευθύνης στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τί περιμένει ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του να συναντήσουν σε 24 ώρες σ’ επίπεδο ατμόσφαιρας: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ματς με σπουδαία ατμόσφαιρα όπως έγινε και στο γήπεδο μας. Θα είναι δυσκολο για εμάς όλο αυτό, αλλά ελπίζω να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το πρόσωπο που δείξαμε στην Κοπεγχάγη».

Αναφορικά με την ετοιμότητά του μετά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε είπε: «Ναι, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Και κατέληξε καταθέτοντας την άποψή του για τον αυριανό αντίπαλο: «Είδα ότι έχει γρήγορους πλάγιους επιθετικούς που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να μπορέσουμε να τους μπλοκάρουμε πριν γίνουν επικίνδυνοι για εμάς».