Στο πλευρό της ομάδας του και σ' αυτήν την αναμέτρηση ο άτυχος διεθνής μέσος των Δανών

Η ξεχωριστή αξία του Ζέκα ως μονάδα ενός συνόλου, εν προκειμένω της Κοπεγχάγης αποψινή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, αποδεικνύεται και σ’ αυτήν την περίπτωση.

Ο διεθνής μέσος βρίσκεται στο μετεγχειρητικό στάδιο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη αλλά αντί ν’ απολαμβάνει τη θαλπωρή του σπιτιού του, προτιμά να ενισχύει – έστω και ψυχολογικά – την ομάδα του, ακολουθώντας την στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Ο Ζέκα έφτασε στη Θεσσαλονίκη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της δανέζικης ομάδας κι έκανε το ατομικό του πρόγραμμα αποθεραπείας κι ενδυνάμωσης στην προπόνηση της ομάδας, χτες το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι της ομάδας του σημείωσε τα παρακάτω: «Είναι πολύ δύσκολο να είμαι εδώ κι ενώ είμαι μέρος της ομάδας να μην μπορώ να είμαι μέσα στο γήπεδο και να τους βοηθήσω. Είναι πραγματικά δύσκολο, γιατί είναι αυτό που αγαπώ να κάνω και ειδικά σε τέτοια παιχνίδια, επειδή έχω εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και ξέρω πώς είναι, οπότε μου είναι δύσκολο, αλλά έτσι είναι η ζωή που πρέπει να αντιμετωπίσω αυτήν τη στιγμή. Είμαι σίγουρος όμως ότι όλα θα πάνε καλά, η ομάδα είναι προετοιμασμένη, έχει πολύ πάθος κι αντίστοιχο ενθουσιασμό και τους υποστηρίζω απ’ έξω και ξέρω οι συμπαίκτες μου θα κάνουν σπουδαία δουλειά».