Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του στη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ, για να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα (22:00).

Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν νίκη με δυο γκολ διαφορά, προκειμένου να αφήσουν εκτός συνέχειας του Δανούς και να πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των “16” του Europa Conference League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να έχει στο πλευρό της περίπου 14 χιλιάδες φιλάθλους, καθώς αυξήθηκε το ποσοστό στα ελληνικά γήπεδα στο 50%. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Άκπομ και Μουργκ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Οι “ασπρόμαυροι” αναμένεται να παραταχθούν με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Πασχαλάκη στην εστία. Οι Ίνγκασον και Κρέσπο θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Λύρατζη και Σίντκλεϊ να αποτελούν τα δυο πλάγια μπακ. Οι Κούρτιτς και Τσιγγάρας θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Αουγκούστο να αποτελούν την τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Τσόλακ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Λόρενς Βίσερ (Βέλγιο), με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ριέν Βάνιζερ και Τιμπό Νάισεν. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μπραμ Φαν Ντρίσχε.