Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό μέρος της προετοιμασίας του "Δικεφάλου" για την αυριανή - πρώτη - αναμέτρηση με τη βελγική ομάδα

Με όλους τους διαθέσιμους – βάσει ευρωπαϊκής λίστας – ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” για το Europa Conference League, που θα διεξαχθεί αύριο στις 19:45 στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Αντιμέτωπος με μια ακόμη πρόκληση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Από αυτές που του αρέσουν κι αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του. Τις δύσκολες.

Ο Δικέφαλος ξεπέρασε το… ψυχολογικό φράγμα των 32 και μπροστά του έχει τη Γάνδη για τους 16 του Europa Conference League.

Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ το πρωί της Τετάρτης (09.03) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι με προπόνηση στη χιονισμένη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα αφορούσε την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Το μοναδικό ιατρικο πρόβλημα είναι αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα που συνεχίζει την αποκατάστασή του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:

ΠασχαλάκηΖίβκοβιτςΤαλιχμανίδηΛύρατζηΤέιλορΜιχάι, ΊνγκασονΚρέσποΜιχαηλίδηΒιεϊρίνιαΣίντκλεϊΤσιγγάραΣβαμπΚούρτιτςΣοάρεςΝτόουγκλαςΕλ ΚαντουρίΜπίσεσβαρΜουργκΜιτρίτσαΑ.ΖίβκοβιτςΆκπομΤσόλακ.