Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του "Δικεφάλου" δεν κατέστη δυνατό η εξασφάλιση επιπλέον εισιτηρίων για τους φίλους της ομάδας

Εξ αρχής ήταν δεδομένο πως τα – περίπου – χίλια εισιτήρια που δικαιούνταν κι έλαβε ο ΠΑΟΚ για το ματς με τη Γάνδη στο Βέλγιο δε θα ήταν αρκετά.

Είναι χαρακτηριστικό πως το πρωί της Δευτέρας, όταν κι άνοιξε η διαδικτυακή πλατφόρμα για τη διάθεση αυτών, η όλη διαδικασία μέχρι την εξάντλησή τους δε διήρκησε περισσότερο από μία ώρα. Παρόλα αυτά, ορισμένοι ταξίδεψαν μέχρι την κεντρική Ευρώπη με την ελπίδα πως μέχρι και την τελευταία στιγμή θα μπορούσε κάτι ν’ αλλάξει και να μπορέσουν να δώσουν το παρών στις κερκίδες της “Ghelamco Arena”.

Υπήρξε κινητοποίηση των ανθρώπων του “Δικεφάλου” και διαδοχικές επαφές με τους ομολόγους τους της Γάνδης, οι οποίες όμως δεν καρποφόρησαν. Οι Βέλγοι επανέλαβαν πως δεν έχουν διαθέσιμα επιπλέον εισιτήρια και τόνισαν πως περιμένουν να εξαντληθούν όλα όσα είχαν στη διάθεσή τους. Υπενθυμίζεται πως η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου ανέρχεται στις είκοσι χιλιάδες θέσεις.