Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια απουσίας στην Ευρώπη και ήδη έχει μια πρώτη εικόνα για τις ομάδες που μπορεί να συναντήσει στον Γ' προκριματικό γύρο.

Το Europa Conference League μπήκε στη ζωή μας την περυσινή σεζόν με τη Ρόμα να κατακτά την πρώτη διοργάνωση και τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στην Ευρώπη με τη συμμετοχή του στον Γπροκριματικό γύρο.

Οι “πράσινοι” θα βρεθουν στην κλήρωση της πρώτης Αυγούστου και θα είναι στο γκρουπ των ανίσχυρων, με τους αντιπάλους που μπορεί να βρει στο δρόμο του να μην είναι και ιδιαίτερα εύκολοι..

Θα ήθελε να τις αποφύγει

Η Βασιλεία, η Άντερλεχτ, η Σλάβια Πράγας, η Σπάρτα Πράγας, οι Γιάνγκ Μπόις, η Αλκμάαρ, η Μπασακσεχίρ και η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι αντίπαλοι που ο Παναθηναϊκός δεν θα ήθελε να βρει στο δρόμο του.

Στα μέτρα του, αλλά με προσοχή

Αστάνα, Μόλντε, ΑΠΟΕΛ, Στεάουα, Μπάτε Μπορίσοφ, Ραπίντ Βιένης, Αντβέρπ, Ριέκα και Τβέντε, έχουν εμπειρία από ευρωπαϊκά ματς, ενδεχομένως μεγαλύτερη από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δεν είναι ομάδες που δεν μπορεί να τις κοντράρει.

Οι… εύκολοι

Η Φλόρα Ταλίν, η ΤΣΣΚΑ Σοφίας, η Βολφσμπέργκερ, η Φέχερβαρ, η Χάποελ Μπερ Σεβά, η Ζιλ Βιθέντε και η Βιτόρια Γκιμαράες είναι ομάδες που φαινομενικά είναι βατές για τον Παναθηναϊκό, αλλά εννοείται πως και αυτές χρειάζονται προσοχή.