Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε sold out στα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που αφορούσαν τους κατόχους των διαρκείας - Ποια είναι αυτά που απομένουν και ποιοι μπορούν να τα προμηθευτούν

Στις 9:00 σήμερα (14/11) το πρωί ξεκίνησε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η πώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στις 30 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Conference League. Σε λιγότερο από μία ώρα οι “ασπρόμαυροι” ενημέρωσαν ότι διατέθηκαν όλα όσα αφορούσαν στους κατόχους των διαρκείας!

Πλέον αυτά που απομένουν είναι τα εισιτήρια που αφορούν τους κατόχους καρτών VIP / VIPA. Αυτά είναι και τα τελευταία προς διάθεση. Συγκεκριμένα, η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: “Τα εισιτήρια για τους κατόχους διάρκειας για το παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ στη Γερμανία εξαντλήθηκαν μέσω internet. Συνεχίζεται κανονικά η πώληση για τους κατόχους VIP / VIPA μέσω των εκδοτηρίων του γηπέδου της Τούμπας”.

Η εξάντληση των εισιτηρίων ήταν κάτι αναμενόμενο για τους “ασπρόμαυρους”, γι’ αυτό και έδωσαν προτεραιότητα στους κατόχους των διαρκείας. Υπάρχουν, βεβαίως, κι άλλοι πολλοί ενδιαφερόμενοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι αναζητούν και μέσω Γερμανίας τρόπο να εξυπηρετηθούν.