Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ, στη σημερινή (29/11) συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού (30/11) αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, εστίασε στον τρόπο, με τον οποίο πρέπει να προσεγγίσουν οι "ασπρόμαυροι" την αναμέτρηση

Μήνυμα στους συμπαίκτες του για τον τρόπο, με τον οποίο πρέπει να προσεγγίσουν την αυριανή (30/11) κρίσιμη αναμέτρηση με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του έβδομου ομίλου του Europa Conference League, έστειλε ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη σημερινή (29/11) συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα. Ο Βούλγαρος επιθετικός του “Δικέφαλου” έκανε λόγο για εμφάνιση με αυτοπεποίθηση, ως βασικό στοιχείο για τη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.

Αρχικά, δήλωσε: “Αύριο είναι ένα ντέρμπι! Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Έχουμε καλή ομάδα κι έχουμε δουλέψει πολύ καλά για το παιχνίδι με την Άιντραχτ. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, αλλά γεμάτοι αυτοπεποίθηση απέναντι στον αντίπαλό μας! Ξέρουμε τι μας περιμένει…”

Ερωτώμενος για την έντονη παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι, απάντησε: “Οι οπαδοί της ομάδας μας έχουν πάντα πάθος, σε κάθε παιχνίδι! Ξέρω ότι έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια που μας αναλογούν ως ομάδα. Μας κάνουν χαρούμενους, είναι πάντα δίπλα μας. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι παθιασμένοι σε κάθε παιχνίδι. Μας δίνει μια έξτρα στήριξη το γεγονός ότι θα βρίσκονται και σε αυτό το παιχνίδι δίπλα μας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στο ματς, για να καταφέρουμε να τους το ανταποδώσουμε!”

Σχετικά με τις δικές του επιδόσεις του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είπε: “Δεν κοιτάω τη στατιστική. Κοιτάω τι μπορώ να προσφέρω. Πιστεύω ότι το σημείο κλειδί του αγώνα είναι να είμαστε ενωμένοι στο γήπεδο. Μπορεί να συμφωνώ με τον προπονητή της Άιντραχτ για το δυνατό σημείο μας, αλλά έχουμε κι άλλα…»