Μπάμπα: “Ήρθαμε για να νικήσουμε”

Ο διεθνής Γκανέζος αμυντικός του "Δικεφάλου" ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου για τον 1ο αγώνα με τη βελγική ομάδα

Αποφασισμένος για τη νίκη εμφανίστηκε ο Ράχμαν Μπάμπα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον 1ο προημιτελικό του UECL κόντρα στην Μπριζ.

Αρχικά σχολίασε τη βελγική ομάδα σημειώνοντας: «Νομίζω πως όταν φτάνεις σε αυτό το στάδιο, είναι καλή κλήρωση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει εύκολος αντίπαλος σε αυτό το στάδιο».

Και συνέχισε μιλώντας για το αν η ομάδα έχει την απαιτούμενη ενέργεια για να ανταπεξέλθει: «Ναι φυσικά έχουμε την ενέργεια, την πίστη και τον χαρακτήρα. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα. Δεν ξέρω από που έρχεται η ενέργεια μας, αλλά έχουμε και θέλουμε να παλέψουμε ως το τέλος».

Για το νέο του ρόλο ως… σκόρερ είπε: «Ίσως η τύχη. ίσως ο τρόπος παιχνιδιού, είμαστε πιο επιθετικοί και το σύστημα του προπονητή με βοηθάει με βάζει στην περιοχή περισσότερο».

Και κατέληξε απαντώντας στο αν η ισοπαλία θα τον άφηνε ικανοποιήμενο: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά ήρθαμε να νικήσουμε. Στόχος είναι να κερδίσουμε για να έχουμε προβάδισμα στη ρεβάνς. Δεν θέλω την ισοπαλία, ήρθα να κερδίσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.