Μόρας: «Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα έξω από την “Opap Arena”»

Το σχόλιο του Βαγγέλη Μόρα σε ιταλικό Μέσο, εν όψει του τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα.

Σε ρυθμούς τελικού Conference League έχει μπει η Αθήνα. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Φιορεντίνα στην «OPAP Arena» (29/5, 22:00). Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος έχει περάσει και από την ΑΕΚ, αλλά και από την Βερόνα παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό ηλεκτρονικό περιοδικό CalcioMercato και αναφέρθηκε στο σπουδαίο παιχνίδι που θα λάβει χώρα στην έδρα της Ένωσης.

Για την καριέρα του: «Η ΑΕΚ μού έδωσε την ευκαιρία να καταλάβω τι σημαίνει να είσαι σε μια σημαντική ομάδα. Περάσαμε δύο χρόνια στο Champions League και δύο στο Κύπελλο UEFA, η εμπειρία με έκανε πιο έτοιμο να κάνω το άλμα στην Ιταλία. Οι φίλαθλοι αγαπούν πραγματικά την ομάδα, μερικές φορές πάρα πολύ, δεδομένου του τι έχει συμβεί με τον καιρό»

Για τον τελικό: «Αυτός ο τελικός ήταν έκπληξη για όλους, στα social media υπάρχει πολύ φασαρία ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού που χαίρονται στη σκέψη της νίκης στην έδρα των αντιπάλων τους. Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα σοβαρό. Γύρω από το γήπεδο της “Αγιά Σοφιάς” όλοι είναι από την ΑΕΚ και θα ήταν το χειρότερο από όλα αν προέκυπταν προβλήματα. Δεν τα χρειαζόμαστε στην Ελλάδα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.