Μαρινάκης: “Η χρυσή εποχή ξεκινά”

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα και αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων είπε:
“Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, περήφανοι. Τόσα χρόνια, 99 χρόνια, όλος ο λαός του Ολυμπιακού τραγουδάει για ένα όνειρο τρελό: για ένα ευρωπαϊκό τίτλο. Εγώ από τότε που ήμουν μικρός και ταξίδευα είχα αναμνήσεις, έβλεπα παιδιά που είχαν έρθει από όλο τον κόσμο να φεύγουν στενοχωρημένοι, κλαμένοι μετά από ορισμένες άτυχες στιγμές, είτε στην Ιταλία, είτε στον Πειραιά ή στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην Αγγλία, στην Ισπανία. Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό, γιατί δεν μπορείς να πεις ότι “αγόρασα τον Ολυμπιακό”, ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι μια ιδέα, το όνειρο μου ήταν να δω αυτά τα παιδιά χαρούμενα. Γιατί τους αξίζει για όλα αυτά τα ταξίδια, για αυτές τις στιγμές, να κάνουμε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία.

Σήμερα λοιπόν δεν είναι πια ένα όνειρο τρελό, είναι πραγματικότητα. Εδώ στην Ελλάδα, σε ελληνικά χώματα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως είχαμε μια πολύ καλή φιλοξενία στη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό. Σήμερα θα γιορτάσει όλη η Ελλάδα. Ήταν κάτι που χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες, στα παιδιά μου έχουν φύγει, στον πατέρα μου πάνω από όλα, στον Σάββα τον Θεοδωρίδη, στη Θύρα 7 και τα παιδιά της. Το Κύπελλο θα πάει τώρα στο Δημοτικό Θέατρο και αύριο στον πατέρα μου και στον Σάββα. Τους αξίζει. Είναι στιγμές συγκίνησης, μεγάλη χαράς. Συνεχίζουν όχι μόνο να ονειρεύομαστε, αλλά και να ανεβαίνουμε ψηλά. Είναι μια συλλογική δικαίωση και είμαστε τυχεροί γιατί το πιάτο της δικαίωσης συνήθως τρώγεται κρύο, αλλά σήμερα το φάγαμε ζεστό.

Η χρυσή εποχή ξεκινά. Το επόμενο μπορεί να είναι το Europa League. Είδατε τι έκαναν οι νέοι μας φέτος, που όπως έχω πει πολλές φορές δεν είναι νέοι – γιατί 18 και 19 χρονών παίζουν σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, στην Ίντερ, στην Μίλαν, τη μΜπάγερν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτά τα παιδιά που έδειξαν το ταλέντο τους, κέρδισαν το Youth League στο Championw League των νέων και ειλικρινά το χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω αυτά τα Ελληνόπουλα να προοδεύουν. Θα είμαστε δίπλα τους.

Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα χάναμε, ειδικά στην Ελλάδα και αυτό έπρεπε να το μεταδώσω στους συνεργάτες μας, στους παίκτες. Είδατε το αποτέλεσμα και είαμστε όλοι χαρούμενοι και συγκινημένοι. Είδατε τι γίνετε στον Πειραιά, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, στην Αμερική, στην Αυστραλία, στη Γερμανία, στην Αγγλία. Το άξιζε όλος αυτός ο υπέροχος κόσμος, όμως δεν το κάναμε μόνο για εμάς, αλλά για όλους τους Έλληνες. Και το κάναμε μόνοι μας. Όχι μόνο δεν είχαμε βοήθεια, αλλά είχαμε κόντρα πάρα πολλούς. Σήμερα γιορτάζουμε όλοι μαζί ενωμένοι.

Ο Ολυμπιακός έκανε την αρχή. Συνήθως ο κόσμος θυμάται τον τελευταίο. Εμείς κάναμε ένα ξεκίνημα και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα χρόνια θα το πετύχουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Το επόμενο όνειρο είναι ένα Europa League, μια χαρά είναι στο Μπιλμπάο, είναι μια πολη φιλόξενη, είναι ο Ερνέστο εκεί που πανηγύρισε σαν φανατικός Ολυμπιακός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.