Μασούρας: «Αυτό έκανε τη διαφορά…»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο διεθνής ακραίος μεσοεπιθετικός των "Ερυθρόλευκων"

Μετά το σύνθημα που έγινε για την κατάκτηση του UECL ο Γιώργος Μασούρας πρότεινε η νέα – αντίστοιχη – πρόκληση να έχει ως εξής: «Να κάνουμε ένα σύνθημα για το Champions League τώρα, πρέπει να πηγαίνουμε πιο πάνω».

Μιλώντας στην CosmoteTV εξήγησε: «Υπήρχε αυτήν η ατμόσφαιρα γενικότερα, σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή μας πορεία. Κι εγώ το ζούσα και το ένιωθα μέσα στην ομάδα, βλέποντας όλα τα παιδιά. Είχαν αλλάξει τις συνήθειές τους. Είπαμε ‘ένα ακόμη παιχνίδι είναι, πάμε να το κερδίσουμε. Νομίζω πως αυτό εν τέλει έκανε και τη διαφορά, γιατί ήταν και οι δύο ομάδες πολύ καλές. Το ήθελαν πάρα πολύ, το έβλεπα αυτό στα πρόσωπα όλων των παικτών αλλά στο τέλος κυριάρχησε το ό,τι εμείς ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι και συνεχίσαμε την καλή δουλειά που κάναμε στα παιχνίδια»

Σε ερώτηση για το μέλλον του κι αν βοηθάει αυτό το τρόπαιο στην απόφαση που έχει να πάρει για το μέλλον του είπε: «Ίσα – ίσα… Δε βοηθάει καθόλου αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω κάτι τόσο σημαντικό για την ομάδα. Ήθελα πάρα πολύ να συμβεί αυτό. Αυτό όμως μας γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για το μέλλον και θα δούμε και προσωπικά τί μπορούμε να κάνουμε».

Για να ολοκληρώσει ως εξής: «Αυτό το τρόπαιο είναι για όλον εκείνο τον κόσμο και τις γενιές που πίστεψαν ό,τι μπορούμε να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό, για όλα εκείνα τα παιδιά που ονειρεύονταν μια ευρωπαϊκή διάκριση, για όλα τα παιδιά που έχουν ‘φύγει’ στη θύρα 21, που από την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό βρήκαν τον θάνατο. Νομίζω πως σήμερα θα ήταν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο. Πραγματικά είναι για όλον τον κόσμο του Ολυμπιακού και δευτερευόντως για όλη την Ελλάδα, για όλον τον φίλαθλο κόσμο, το ελληνικό ποδόσφαιρο, νομίζω πως είναι κάτι πολύ μεγάλο που ανεβάζει το επίπεδο και μας τραβάει όλους προς τα πάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.